PREVISIÓ PER A HUI
Dilluns, 11 de desembre de 2017

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

Entre esta passada nit i matinada hem registrat les ratxes de vent més fortes per la nostra Comunitat (han oscil·lat entre els 70 i 90km/h de manera general i, fins als 100-120km/h han arribat en els punts alts de muntanya de l'interior del nostre territori). I la responsable, com ja haureu llegit o escoltat en els mitjans de comunicació, és una borrasca més profunda i activa del normal anomenada 'ANA' situada hui al nord de França i formada per un procés de 'ciclogènesi explosiva' del que ja vam parlar. 

Bé, pel que fa a este ponent, hui seguirà deixant-se notar tot i que les ratxes seran més moderades al llarg de la jornada i oscil·laran entre els 40 i 50km/h.

 D'altra banda, el front nuvolós que ens està passant per damunt a penes deixarà precipitacions de trellat i les quantitats que repartirà per les nostres comarques seran dèbils i poc significatives ja que és una línia frontal que arriba molt desgastada i, a més, acompanyada de vents secs de component terral. Els clars aniran guanyant terreny al llarg de la vesprada i les temperatures màximes es desplomaran i cauran entre 3º i 5ºC respecte als valors registrats ahir.