PREVISIÓ PER A HUI
Divendres, 19 d′abril de 2019

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

L'episodi de pluges que estem tenint continuarà deixant hui noves  precipitacions repartides de manera irregular pel nostre territori. De moment no estem registrant cap problema ja que les intensitats d'estes pluges estan sent entre dèbils i moderades. On més persistència han mostrat fins ara ha sigut per l'interior de Castelló on hem superat els 100l/m2 en alguns punts (75 entre esta passada nit i matinada).

De fet, segons els últims models, les pluges més persistentes aniran focalitzant-se i afectant més l'interior de la província de València i interior nord d'Alacant al llarg de la jornada. A la resta del territori, menys risc de pluja al nord de Castelló, mentre que a la resta del territori continuarà plovent de manera intermitent i de forma entre dèbil i moderada en alguns moments del dia. 

Les temperatures continuaran sense canvis destacables, i el vent anirà organitzant-se de gregal (nord-est) amb ratxes entre moderades i fortes al llarg de la jornada. Atents també les comarques litorals del sud de València i nord d'Alacant.