PREVISIÓ PER A HUI
Dilluns, 16 de juliol de 2018

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

Ahir i hui seran els dos dies més calororsos del que portem d'any. Ahir per l'arribada d'una massa d'aire càlid (que va disparar el mercuri entre els 37º i 40ºC en molts punts del nostre territori), i hui el protagonista serà el PONENT, que ens deixarà màximes al voltant dels 38º i 40ºC en moltes zones del litoral i prelitoral de les províncies de València i Alacant (a Castelló no pujaran tant).

Esta passada nit el ponent entrava amb ratxes moderades deixant unes mínimes molt altes a vora mar però la humitat relativa ja no és tan alta com esta setmana passada, per la qual cosa hui la calor no serà tan apegalosa (no farà tanta xafogor).

Ens espera una primera meitat del dia molt calorosa i, com les brises tardaran en entrar més que ahir, no serà fins la vesprada quan les temperatures comencen a suavitzar-se progressivament. Atents a les ratxes moderades del ponent perquè la situació serà crítica pel que fa al RISC D'INCENDIS FORESTALS, que hui serà EXTREM (nivell 3) a tota la nostra Comunitat. 

Per últim, pel que fa a l'estat del cel, només per l'interior de Castelló es formaran alguns núvols d'evolució (res destacable), ja que a la resta del nostre territori lluirà el sol durant tota la jornada. Si veieu qualsevol indici o fum per les nostres muntanyes, toqueu ràpidament al 112 (Emergències).