PREVISIÓ PER A HUI
Dimecres, 1 d′abril de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Perdonen les molèsties"

 

Esta passada nit hem tingut algunes precipitacions que s'han tornat a cocentrar de manera prou activa als voltants de Castelló (on hem arreplegat 128 l/m2 en punts com Borriana o 101 a la mateixa ciutat de Castelló fins les 06:50h). Estes precipitacions aniran avançant al llarg del matí cap al nord de la Comunitat mentre que a la resta del territori no esperem pluges massa significatives ja que seran més intermitents i disperses durant el matí.

Atents perquè, de cara a la vesprada passarem a una segona fase en esta situació d'inestabilitat ja que les tronades prendran protagonisme. Podran ser localment fortes però ja no cal esperar ni l'extensió ni la persistència de les últimes 48h que han mostrat a Castelló. En principi seria més probable que afectaren a València i sobretot a Alacant (sense descartar Castelló).

Tenim avisos taronja per pluges (100 l/m2 en 12h) al litoral castellonenc fins les 10:00h, i fins les 12:00h al nord de la Comunitat. Avís groc per tronades a la província d'Alacant.

Les temperatures màximes pujaran per la província de València entre 3º i 5ºC més que ahir, mentre que a la resta del territori seguiran semblants. Per últim, el vent entrarà de component terral al llarg del matí, i més fluix i variable es mostrarà de vesprada.