PREVISIÓ PER A HUI
Dijous, 4 de juny de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties"

 

Comencem el dia molt pendents del front que agranarà les nostres comarques de nord a sud al llarg de la jornada i que ens deixarà precipitacions i tronades. Els primers llamps comencen a aparèixer per l'interior nord de Castelló, també prop de Morella i caldrà estar molt atents a les evolucions d'esta línia frontal. 

De fet, hui continuarà amb nosaltres el ponent però no serà suficient com per a frenar l'acusada inestabilitat que ocasionarà este front nuvolós. Atents perquè, com hem dit, al seu pas anirà deixant ruixats i tronades localment fortes i ocasionalment acompanyades de pedra. Les precipitacions en general seran de curta durada. 

Les temperatures pujaran de manera moderada pel litoral alacantí, baixaran notablement per l'interior i seguiran igual a la resta del territori. El vent com hem comentat, entrarà de ponent amb algunes ratxes moderades per l'interior de les comarques centrals, i de llebeig (sud-oest) per la meitat sud de la Comunitat.