PREVISIÓ PER A HUI
Dimarts, 1 de desembre de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

L'anticicló que tenim al nord de la Península Ibèrica començarà a fer un moviment decisiu per a que el fred siga l'autèntic protagonista la segona meitat d'esta setmana. Començarà a desplaçar-se cap a l'oest (cap a l'interior de l'Atlàntic) i obrirà la porta per a que l'aire fred que tenim en latituds més altes comence a despenjar-se cap a nosaltres.

En tot cas, hui el dia presentarà un perfil semblant al d'ahir, amb alguns intervals de núvols que passaran sense més, temperatures que seguiran en la mateixa línia (o pujaran un poquet per la meitat sud de la Comunitat), i el vent seguirà mostrant-se fluix i de direcció variable en general llevat de l'interior nord de Castelló on el mestral (nordoest) començarà a reforçar-se amb ratxes entre moderades i fortes que arribaran als 70-80 km/h a últimes hores de la vesprada, i als 50-60 km/h a l'interior sud de Castelló.