PREVISIÓ PER A HUI
Dissabte, 31 de juliol de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

L'arribada d'una vaguada des de l'interior peninsular en direcció cap a la nostra comunitat farà que l'atmosfera estiga més inestable. De fet, durant el matí tindrem abundant nuvolositat per la meitat nord del nostre territori (especialment per Castelló) on pel litoral no descartem que apareguen els primers ruixats. A la resta de la comunitat els clars seran més generals esta primera meitat del dia.

Ara bé, al llarg de la vesprada no descartem nous ruixats centrats sempre per la meitat nord de la comunitat que seran dispersos però de cara a últimes hores de la vesprada, el pas d'esta línia d'inestabilitat afavorirà la formació d'una estructura convectiva que avançarà des de l'interior de Castelló cap al litoral amb noves precipitacions que seran en forma de tronades localment fortes que podrien anar acompanyades de pedra. La situació tendirà a remetre de cara a la nit.

Les temperatures es desplomaran i el mercuri perdrà entre 3º i 4ºC de manera general, excepte el nord de Castelló i el litoral sud de València on esta caiguda serà un poc més acusada. El vent entrarà amb ratxes moderades entre llevant i gregal (E-NE) als litorals de Castelló i València, de ponent moderat per l'interior de València i de sud-est amb ratxes moderades al litoral alacantí.

AVÍS PER PLUGES I TRONADES (Hui)