PREVISIÓ PER A HUI
Dilluns, 30 de novembre de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

Aneu revisant bé els sistemes de calefacció i preparant llenya en casa perquè esta setmana tindrem la primera advecció o arribada d'aire fred polar a la nostra Comunitat. A més, el vent també es reforçarà i la sensació tèrmica encara serà més baixa. En tot cas, hui l'oratge no mostrarà canvis respecte a ahir ja que l'anticicló de les Açores entrarà en forma de falca des de l'Atlàntic cap al centre d'Europa garantint-nos altra jornada estable i tranquil·la.

Al cel ens seguiran arribant intervals de núvols desgastats (mitjans i alts) que només estaran de pas. Els enviarà la super-borrasca 'Clement' que tenim al nord de les illes Canàries però, tranquils que no porta idea d'apropar-se cap a nosaltres.

Això sí, estos núvols deixaran alguns ruixats dèbils al sud d'Alacant gràcies al vent de llevant fluix que tindrem per este sector. A la resta de la Comunitat el vent es mostrarà fluix i de direcció variable, mentre que les temperatures seguiran situant-se en valors semblants als d'ahir.