PREVISIÓ PER A HUI
Dimecres, 22 de setembre de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

Tot i que l'atmosfera encara continua inestable, la situació de perill s'ha suavitzat i el risc de precipitacions importants i extenses també ha disminuït molt. En tot cas, caldrà seguir ben atents a les evolucions de l'oratge perquè va a seguir molt insegur.

Tenim que tindre clar que estes situacions d'embossaments d'aire fred en altura són molt complicades per als models i que cada nova eixida i actualització de les previsions és un escenari diferent. Anit ja vam avançar que este episodi es desunflava un poc i seria més curt del previst, i hui les pluges que tenim en la zona del Golf de València aniran cap a Catalunya, podent tocar marginalment l'extrem nord de Castelló, tot i que sembla que no serà la part més activa d'estes pluges. Per tant no deuria de ser res significatiu. En tot cas, caldrà vigilar les pròximes 12 hores la meitat nord de Castelló per si apareix alguna sorpresa.

La resta de la jornada caldrà estar pendents de la Safor i la Marina (on es podrien reactivar les precipitacions) i de les possibles tronades que, a partir del migdia, podran formar-se per l'interior de la comunitat i nord d'Alacant.

Les temperatures es desplomaran i l'ambient serà més típic de la tardor que ja toca a les portes (hui entrarà 'oficialment' a les 21:21h).

AVÍS PER PLUGES (Hui)