PREVISIÓ PER A HUI
Divendres, 22 de gener de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

Molt atents amb el ponent perquè hui pegarà dur a tot el nostre territori. De fet, tenim avisos per fortes ratxes de vent a totes les nostres comarques (link inferior) ja que estes oscil·laran entre els 70 i 90 km/h en el litoral, i entre els 90 i 110 km/h per l'interior (fins i tot per damunt dels 110 en punts alts de muntanya). Dia molt complicat des del punt de vista meteorològic i de protecció civil.

I la responsable d'este temporal de vent és una nova borrasca anomenada 'HORTENSE' que anirà desplaçant-se pel Cantàbric d'oest a est. Entre esta profunda depressió i l'anticicló atlàntic de les Açores canalitzaran un flux molt potent de vent aponentat que a la nostra Comunitat ens deixarà un ambient molt desagradable i desapacible.

Respecte a l'estat del cel, el dia ha començat amb una línia de precipitacions molt activa que afectava a l'interior de la meitat nord de la Comunitat que s'ha desplaçat en direcció cap litoral reactivant-se en forma de tronades localment fortes, amb ratxes molt fortes de vent al seu pas i pedra en molts punts de la comarca de l'Horta i rodalies. La situació anirà millorant progressivament a mesura que avance el matí.

AVISOS PER VENT (Hui):

http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos?w=hoy