PREVISIÓ PER A HUI
Divendres, 6 de desembre de 2019

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h coincidint amb les noves eixides dels models. Perdonen les molèsties"

 

Anit es retiraven tots els avisos per pluges que encara quedaven actius al nostre territori. Així i tot, encara esta passada nit hem tingut un nucli estàtic i persistent de precipitacions per la zona de Castelló ciutat que ha deixat entre 20 i 30l/m2 més en este sector.

I és que la borrasca responsable de les pluges d'esta setmana al nostre territori ja s'ha desfet i hui, tot i que encara tindrem abundant nuvolositat residual, no descartem alguns ruixats molt intermitents i poc significatius per qualsevol punt del territori. Res significatiu ja que seran les últimes cuejades d'un temporal de pluges, marítim i de vent que haurà deixat quantitats més que respectables per les nostres comarques (entre 200 i 400 l/m2 en molts punts des d'este passat dilluns), i que ja no presentarà cap complicació.

Millora progressiva a mesura que avance la jornada amb algun ruixat anecdòtic al llarg del matí. Defet, el clars aniran obrint-se pas a poc a poc llevat de les comarques del sud de València i nord d'Alacant on hui el dia encara seguirà núvol.  

Les temperatures màximes pujaran un poquet en general, llevat de l'interior nord de Castelló on este ascens serà més moderat, i pel que fa al vent entrarà de gregal amb ratxes molt més moderades en el mar (llevat del litoral alacantí on seran més fortes), i més fluixes en terra.