PREVISIÓ PER A HUI
Dimarts, 21 de setembre de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

Després d'una matinada on les tronades s'han centrat en la meitat sud de la nostra comunitat sense donar problemes significatius, hui seguim molt pendents de les evolucions de l'oratge de la ma d'una DANA que anirà formant-se en altura de cara a esta pròxima matinada on ja estarà completament configurada. De fet, el dia encara seguirà un tant inestable i durant el matí els núvols aniran alternant amb els clars. A partir del migdia creixerà nuvolositat d'evolució per l'interior del territori i nord d'Alacant on apareixeran alguns ruixats que podran ser en forma de tronada. Això sí, durant la pròxima matinada no descartem que les tronades més fortes puguen començar per la zona de la Safor i la Marina (en tot cas, caldrà vigilar ja els litorals de Castelló i València).

Les temperatures es desplomaran i l'ambient serà més típic de la tardor que ja toca a les portes (entrarem 'oficialment' demà dimecres 22 a les 21:21h).

AVÍS PER PLUGES (Hui)