PREVISIÓ PER A HUI
Dissabte, 18 de setembre de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

El pas d'una xicoteta baixa en altura pel nord de la Península Ibèrica encara ens deixarà una miqueta d'inestabilitat residual a la nostra comunitat que es traduirà en el creixement de nuvolositat d'evolució per les comarques més interiors del nostre territori a partir del migdia que podrà deixar algun ruixat per la zona de l'interior de Castelló en forma de tronada. No es descarta que, de formar-se alguna la segona meitat del dia puga arribar a tocar algun punt del litoral castellonenc, preferentment entre Castelló de la Plana i Vinaròs. A la resta del territori la situació hui serà més tranquil·la, amb més clars pel matí i alguns intervals de núvols de vesprada.

Les temperatures pujaran a les comarques de València i Alacant entre 2º i 3ºC més que ahir, i seguiran igual a Castelló. Respecte al vent, pel matí entrarà de ponent fluix a gran part del territori, i de S-SO (migjorn-llebeig respectivament) amb ratxes moderades pel litoral alacantí. A partir del migdia rolarà a component marítima a la resta del nostre litoral.