PREVISIÓ PER A HUI
Dimarts, 21 de gener de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Perdonen les molèsties"

 

Esta nit les precipitacions més importants s'han centrat pel sud de València i nord d'Alacant. Han sigut en forma de tronada en molts punts d'este sector i les quantitats arreplegades han oscil·lat, en general, entre els 40-60l/m2 i molt localment entre els 60-80l/m2 en comarques com la Ribera, la Safor, el Comtat, la Vall d'Albaida i la Costera (destaquen els 100 de Barxeta fins les 07:30h de la matinada).

Pel que fa a l'evolució d'este 'històric temporal', les pluges en la meitat sud de València i nord d'Alacant remetran clarament a partir del migdia. Això sí, al llarg del matí les pluges més importants aniran organitzant-se per les comarques centrals de la província de València i aniran desplaçant-se de cara a la vesprada cap al nord. Seran persistents a la meitat nord de la comunitat i generals en este sector. Quantitats entre els 60-80l/m2, i puntualment es podrien superar els 100, més probable en l'extrem nord de Castelló.

La neu afectarà de nou a l'interior nord de Castelló a partir dels 600/700m i anirà pujant al llarg del dia (de vesprada la cota es situarà per damunt dels 1000m). Les quantitats podran ser molt significatives i generar problemes importants per esta zona.

El vent anirà gradualment remetent al litoral de València, passant de ratxes entre els 70-90km a situar-se per davall dels 60km/h. A Castelló encara es mantindrà durant el dia, amb tendència a remetre a últimes hores de la jornada.