PREVISIÓ PER A HUI
Dimarts, 9 de març de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

La vaguada en altura que tenim a l'est de la Península Ibèrica junt a la circulació de llevant que estos dies han afavorit un ambient molt núvol i inestable continuaran debilitant-se, quedant pràcticament finalitzat hui este episodi de pluges (de fet, esta vaguada anirà retirant-se cap al Mediterrani afavorint una progressiva millora).

Per tant, l'ambient presentarà una sensible millora però encara seguirà un tant insegur, sobretot de vesprada i per les comarques interiors on creixeran núvols d'evolució que podran derivar en la presència d'alguns ruixats dèbils i dispersos. Res significatiu.

Les temperatures pujaran entre 2º i 3ºC per les comarques de Castelló i València, i seguiran igual per Alacant. Finalment, el vent entrarà fluix anortat (tramuntana) amb ratxes moderades de mestral pel nord de Castelló. Al migdia rolarà a component marítima més organitzat pel litoral alacantí.