PREVISIÓ PER A HUI
Dijous, 27 de juny de 2019

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

La massa d'aire càlid d'origen tropical continental (procedent del nord d'Àfrica) començarà a animar hui les temperatures pel nostre territori i no pararan de pujar fins dissabte, que serà el dia més sufocant d'esta onada de calor que esperem per les nostres comarques i que ja està afectant des d'ahir a la resta de la Península Ibèrica i també a Europa central i occidental (on s'estan batent rècords de temperatures màximes per a este mes de juny en païssos com Alemanya, Txèquia i França, amb valors que han arribat a tocar els 38º i 40ºC a l'ombra).

Tornant a la nostra Comunitat, llevat d'algun interval de núvol prim i alt que tindrem al cel, en general els clars seran prou generals i el sol es deixarà veure per bona part del territori. A més, seguirem amb la presència de pols en suspensió (provinent del Sàhara), cosa que ens deixarà un aspecte del cel brut i blanquinós.

El vent continuarà entrant de component marítima amb ratxes moderades de gregal al litoral alacantí, i de llevant per l'interior de la nostra geografia.