PREVISIÓ PER A HUI
Dijous, 5 de desembre de 2019

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h coincidint amb les noves eixides dels models. Perdonen les molèsties"

 

Després d'una nit on ha continuat plovent de manera persistent per la zona de Castelló ciutat (on han registrat el seu rècord absolut de pluges per a un mes de desembre: 105,8l/m2 en 24 hores), estes precipitacions aniran desplaçant-se progressivament cap a les comarques del sud de València i nord d'Alacant on seran més persistents al llarg de la vesprada-nit. A la resta del territori, la situació presentarà una progressiva millora de nord a sud a mesura que avance la jornada sense descartar noves precipitacions que continuaran entrant de mar cap a terra (sobretot als litorals de Castelló, València i nord d'Alacant).  

El vent entrarà entre tramuntana i gregal (N-NE respectivament) amb ratxes moderades dins del mar i més fluix en terra, mentre que les temperatures no mostraran canvis significatius. Respecte a l'estat de la mar, ja ahir a últimes hores del dia presentava millor aspecte i hui continuarà esta tendència tot i que encara tindrem àrees de forta maror i onades entre 1,5 i 2,5m d'alçada en gran part del nostre litoral.