PREVISIÓ PER A HUI
Dijous, 28 de maig de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties"

 

Pocs canvis presentarà hui l'oratge ja que la configuració sinòptica de l'atmosfera continua pràcticament igual. Tenim dos nuclis anticiclònics pròxims, el primer està retirat cap endins de l'Atlàntic i l'altre té el seu nucli entre les illes Britàniques i els païssos escandinaus... precisament este segon anticicló és el responsable de l'estabilitat que tenim i de l'entrada del vent humit de component marítima que predomina estos dies sobre les nostres comarques. També tenim una 'baixa relativa' (d'origen tèrmic) per la zona del golf de Cadis que no ens afectarà.

De fet, el dia comença amb la presència de núvols baixos o d'estancament centrats en la meitat sud de València i nord d'Alacant. Alguna gota han soltat per este sector però la tendència és a que vagen retirant-se progressivament amb el calentament diürn. A la resta del territori tenim el cel ras.

Respecte a les temperatures seguiran en els mateixos valors, o baixaran un grau en la zona litoral. El vent entrarà allevantat fluix amb ratxes moderades de gregal al litoral alacantí.