PREVISIÓ PER A HUI
Diumenge, 29 de març de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Perdonen les molèsties"

 

Esta passada nit hem entrat de ple en l'horari d'estiu (hem tingut canvi horari), per tant, recordeu avançar els rellotges una hora si encara no ho heu fet. D'altra banda, en esta línia de progressiva millora que van començar ahir, hui el sol es deixarà veure durant bona part de la jornada afavorint un ambient primaveral ja que també les temperatures es dispararan per tot el nostre territori, especialment per les comarques de València on el mercuri pujarà entre 5º i 6ºC més que ahir (a la resta de la Comunitat este ascens serà més moderat).

A partir del migdia creixeran alguns núvols d'evolució per les muntanyes i serres de l'interior que podran deixar caure alguna gota o ruixat molt dèbil i aïllat per la zona de l'interior de Castelló. Anecdòtic. 

Respecte al vent, entrarà fluix i de component terral pel matí, afavorint este ascens tèrmic per les comarques centrals. A partir del migdia serà més variable.