PREVISIÓ PER A HUI
Dissabte, 14 de setembre de 2019

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

Tot i que la intensitat d'esta DANA històrica (una de les pitjors dels últims 30 anys, amb 6 morts i 3.700 evacuats) ja s'ha rebaixat, encara esta passada nit s'ha reactivat una línia de pluges que ha entrat per l'interior de la nostra Comunitat i ha anat pujant cap amunt amb direcció SO-NE. Esta 'línia de turbonada' (tronades perfectament alineades avançant conjuntament) ha presentat intensitat torrencial en molts punts i portava associat abundant aparell elèctric, fortes ràfegues de vent i algo de granís que ha deixat en molts pobles. Afortunadament avançava ràpid.

Ara bé, el dia encara presentarà un oratge molt insegur, amb abundant nuvolositat i possibilitat de nous ruixats que podrien ser en forma de tronada en qualsevol moment. En tot cas, fenòmens no tant intensos com els que hem viscut estos últims dies. Recordeu que, menys el sud d'Alacant que ja no té activat cap tipus d'avís, la resta de la comunitat seguirà en AVÍS GROC per pluges i tronades fins les 20:00h.

Les temperatures màximes pujaran entre 2º i 3ºC a les províncies d'Àlacant i Castelló, mentre que a València seguiran igual. Respecte al vent, encara continuarà donant ratxes fortes de gregal pegades al litoral castellonenc i alacantí, i més moderades seran a la resta del territori.