PREVISIÓ PER A HUI
Dijous, 24 de setembre de 2020

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Previsió per a hui

"Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties"

Entre l'anticicló que tenim situat al nord de les illes Açores i una borrasca ubicada al nord de França (associada a una profundda vaguada en altura), canalitzaran l'entrada de vents de component terral (direcció O-NW), que a partir d'esta vesprada i pròxims dies ens deixaran un ambient més ventós i també fresc, especialment a partir de demà divendres.

En tot cas, hui seguiran desfilant intervals de núvols mitjans i alts desgastats que només estaran de pas. La segona meitat de la jornada deixaran alguns ruixats dèbils per Castelló i interior de València.

Les temperatures seguiran igual (o pujaran un poc pel litoral alacantí) amb màximes que es situaran al voltant dels 30º/32ºC en els punts més càlids habituals gràcies a un ponent que pel matí entrarà fluix però, a partir del migdia anirà reforçant-se i donarà ratxes més moderades que oscil·laran entre els 40 i 50 km/h al litoral i entre els 60-70 km/h a l'interior.