PREVISIÓ PER A HUI
Dilluns, 20 de setembre de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

Hem de distingir dos fases en este complicat escenari que se'ns presenta esta setmana.

PRIMERA FASE: L'entrada d'una vaguada al llarg de hui provocarà la formació de tronades localment fortes de cara a últimes hores de la vesprada que afectaran sobretot a la meitat sud de la comunitat. En general seran fortes però de curta durada i podran intensificar-se durant la pròxima matinada cap al sud d'Alacant on els índexs d'inestabilitat són més alts.

SEGONA FASE: La formació al llarg de demà dimarts 21 d'una DANA pel centre peninsular i la combinació d'esta amb una circulació de vents de llevant cap al nostre territori, afavorirà la presència de precipitacions més generals que es podrien prolongar fins al dijous 23 o divendres 24.

En tot cas, hui pel matí l'ambient es mostrarà encalmat i estarem pendents de la formació d'estes tronades que podran donar algun problema per les intensitats que mostraran i la pedra que puguen dur associada. Les temperatures seguiran en valors semblants als d'ahir, i el vent entrarà de llevant amb algunes ratxes moderades en el litoral la segona meitat del dia.

AVÍS PER PLUGES I TRONADES (Hui)

©️Tots els drets reservats. Queda prohibida la reproducció total o parcial, còpia o distribució del contingut d'esta web, sense autorització expressa d'INFORATGE SL