PREVISIÓ PER A HUI
Diumenge, 28 de novembre de 2021

DEMÀ
 

PRÒXIMS
DIES

Inforatge

Previsió per a hui

«Esta previsió s'actualitzarà diàriament entre les 09:00 i les 10:00h amb les noves eixides dels models. Disculpen les molèsties»

El vent entre ponent i mestral (W-NW) hui es reforçarà un poc més que ahir i seguirà deixant-nos un ambient desagradable per tot el nostre territori. Esperem ratxes generals d'entre 50 i 70 km/h que seran més fortes per tot l'interior, mentre que al nord de Castelló i Alacant podrem superar els 70-80 km/h i arribar puntualment als 90-100. A més, com també tenim l'entrada d'una llengua d'aire fred d'origen polar a la nostra comunitat, el dia quedarà molt ventós i fred (de rigorós hivern) on la sensació tèrmica serà més baixa que la temperatura que marquen els termòmetres.

Precisament estes temperatures no superaran els 13º/15ºC en el litoral, i rondaran els 8º/10ºC per l'interior (per l'interior nord de Castelló no superarem els 3º/5ºC). Pel que fa a l'estat del cel, tindrem pas de núvols desgastats que seran purament decoratius. Algun ruixat en forma de neu podrien deixar caure per l'interior nord de Castelló (cota de 900m pujant a 1200 al llarg de la vesprada).

AVÍS PER VENT (Hui): http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos?w=hoy